Get Adobe Flash player

Viktigt

 

Kontakta oss

STOCKHOLM
Bryggargatan 4

111 21 Stockholm,Sweden

Tel: (+46) 08-23 83 03
Fax: (+46) 08-21 11 69

Email: info@swedenuniversal.se

-----------------------------

MALMÖ

Möllevångsgatan 37

214 20 malmö

Tel: (+46) 040-82 803
Mob: (+46) 076-071 00 00

Email: mmx@swedenuniversal.se

Om oss

 

På Sweden universal travel AB har vi alla sorters resor under samma tak. Vår styrka ligger i förmågan att kombinera flertalet destinationer per resa, att finna de bästa och mest prisvärda lösningarna och att erbjuda intressanta resmål till hela världen. Detta gör vi samtidigt som vi ger dig en bra och personlig service.

Med över 40.000 destinationer och en mångårig erfarenhet av resebranschen erbjuder vi ett större utbud med fler valmöjligheter än vad som är möjligt att finna online, samt tryggheten hos en resebyrå som står till ditt förfogande under hela resan. Vår största vinst är nöjda kunder.

Hos oss är du i trygga händer hela vägen.

 

Omtanke

an image

Vi bryr oss om dig. Detta är en av många anledningar till att våra kunder återkommer gång på gång. Det är få resebyråer som kan erbjuda så många produkter och lösningar som vi. Vi tar hand om alla detaljer och vet vad som krävs för att din resa ska bli unik. En av tryggheterna hos oss är att du alltid blir sedd och att du får några få utvalda kontaktpersoner. Oavsett om du talar med oss ofta eller sällan, ger vi dig den speciella och personliga service som är ovanlig i vår datordominerade värld. Hos oss behöver du aldrig trycka dig fram med en tonvalstelefon – vi svarar alltid direkt. Vi är tillräckligt små för att personligen känna alla våra kunder, men vi är också stora tack vare vår samlade erfarenhet och personliga kontaktnät över hela världen. Vi ger dig det där lilla extra. Det är omtanke!

Engagemang

an image

Hos oss är din upplevelse det absolut viktigaste, oavsett destination, resmål eller färdsätt. Flyg, hyrbil, hotell m.m. är bara verktyg för att vi ska kunna skräddarsy din perfekta upplevelse. Vi är alla experter på vårt område och med vår kreativitet och kunskap samt dina önskemål, lovar vi att skräddarsy upplevelser som ger minnen för livet. Vi vet att dina önskemål inte är lika någon annans och därför har vi inga färdiga paket. Vi ställer höga krav på oss själva och jobbar hårt för att du ska få den allra bästa lösningen. Vårt engagemang har inget stopp och det kanske är en orsak till att våra kunder både finns över hela Sverige och i utlandet samt bland alla branscher och storlekar. Helt enkelt bland dem som vet att vi lägger mycket tid på våra kunder, vill känna sig trygga och få ut maximalt av sina resor. Fler och fler väljer att lägga allt sitt resande i våra händer, både sina privatresor, konferens- och affärsresor. Orsaken är att vi har det du behöver!

Flexibilitet

an image

Storheten hos en resebyrå ligger i engagemang, flexibilitet, kreativitet, kundfokus och personliga kontakter – inte i antalet medarbetare. Vi har denna storhet och det märker våra kunder. Vi skräddarsyr alla resor och ordnar det du vill ha – oavsett om du skall resa privat, i arbetet eller i grupp. Mer flexibelt kan det knappast bli. Dessutom förstår vi ditt behov av att kunna ändra i bokningar – även utanför kontorstid. Därför erbjuder vi en 24-timmars jourservice, vars kompetens har blivit mycket uppskattad av våra kunder. Vi kan leverera olika betalningslösningar och skräddarsy statistik. För dig som mer eller mindre pendlar på vissa destinationer – erbjuder vi en självbokningsmotor som är lätt och smidig. Flexibilitet är ett omfattande ord – och vi vågar påstå att det passar oss som handen i handsken. Vår flexibilitet är obegränsad.