Get Adobe Flash player

Viktigt

 

Kontakta oss

STOCKHOLM
Bryggargatan 4

111 21 Stockholm,Sweden

Tel: (+46) 08-23 83 03
Fax: (+46) 08-21 11 69

Email: info@swedenuniversal.se

-----------------------------

MALMÖ

Möllevångsgatan 37

214 20 malmö

Tel: (+46) 040-82 803
Mob: (+46) 076-071 00 00

Email: mmx@swedenuniversal.se

Resor

Gruppresor:

Sweden universal travel AB är resebyrån för privatpersoner, föreningar och företag. Vi arrangerar och säljer upplevelserika resor med flyg. Det har vi gjort i många år. Under dessa år har vi samlat på oss guldkorn från när och fjärran. Boende, utflykter och sevärdheter är handplockade för att din upplevelse ska bli så komplett som möjligt! Sol, nöje, kultur eller natur – vi har något för alla!
Har du frågor eller vill boka en resa Slå gärna en signal
eller titta in på en av våra resebyråer i Stockholm eller malmö. Välkommen!

Inrikes:

Hos oss kan Du boka alla flygbolag inrikes. Vi har avtal med tex. SAS, Sundsvallsflyg, Cityairline, Malmöaviation, Kalmarflyg, Kullaflyg, Skyways mfl. Förutom våra avtalspriser så köper vi genom Sundsvallsflyg in "buntbiljetter" som vi säljer vidare till våra affärskunder, dvs vi ligger på lagret men våra kunder får ta del av ett lägre pris utan att själv behöva binda upp sig eller ligga ute med pengar på fler biljetter än vad man kanske kommer att använda.

Fördelen med att boka sina inrikes flygresor via oss som resebyrå är att vi sitter på kunskapen "vem som trafikerar var", ni får samlad faktura från oss, vi håller koll på eventuella tidtabellsändringar etc. Behöver ni ändra på en resa finns vi lätt tillgängliga och hjälper er. Vi har företagskunder hos oss som tidigare bokat sina resor själva direkt hos flygbolagen eller på internet som räknat på vad deras egen tid kostat dem vid varje bokningstillfälle. Man har konstaterat att det förhållandevis låga arvodet som vi tar ut blir mycket mer lönsamt i slutändan.
 

Lyft luren - ett samtal - och vi sköter resten.   Tel: (+46) 08-23 83 03  /  (+46) 040-82 803

Utrikes:

Hos oss kan Du boka reguljärflyg med i stort sett alla flygbolag i hela världen. Vi bokar både flygbolagens "publicerade priser" men erbjuder också våra förmånliga avtalspriser hos flygbolagen. Vi är medlemmar till IATA, The Air Transport Association, och vi bokar i Amadeus, ett internationellt bokningssystem dit seriösa flygbolag ansluter sig och det säkerhetsställer att flygbolagen efterföljer de stränga regler som IATA sätter upp. Vi har också hårda krav på oss som resebyrå att regler från IATA efterföljs. Vi skall ha välutbildad personal i bland annat bokningssystem, pristariffer och regelverk och vi redovisar vår försäljning till IATA varje vecka.

En av fördelarna med att boka Din flygresa via oss är att vi vet hur lång tid du bör ha mellan byten av flyg och bokar dig utifrån det, alltså inte utifrån vad som minimum krävs. Vi bokar alltid genomgående biljetter vilket innebär att om ett eller fler byten skall ske längs resan så har du en biljett som garanterar att flygbolag tar dig till din slutdestination även om du missar ett av flygen på grund av till exempel förseningar. Vi "blandar" inte flygbolag som vi vet kan ställa till problem för Dig om något skulle inträffa med Din resa, trots att dessa bolag "på pappret" samarbetar. Hos oss får Du full service kring Din resa. Vi skriver ut den elektroniska biljetten, vi har koll på tidtabellsändringar till Dig, vi väljer plats till Dig ombord där det är möjligt att göra det i förväg, vi informerar om bagagevikt och om vad som serveras ombord.

Har du speciella önskemål, av tex sittplats ombord eller specialkost försöker vi ordna det till dig. Vi väljer flygbolag som kan ge bästa effektiva flygtiden eller det bästa priset om det är det du önskar. Vi på Exitours har tillsammans flugit med de flesta stora flygbolag och vi kan berätta om våra erfarenheter från de olika bolagen. Några av de flygbolag vi samarbetar med är: SAS, Thai Airways, British Airways, Lufthansa, Air France, Quatar, KLM mfl.

Lågprisbolag:

Till en del destinationer kan man tjäna pengar på att välja ett lågprisbolag framför ett traditionellt flygbolag. Vi samarbetar med lågprisbolag som vi tycker levererar bra flygningar utan att tumma på säkerhet eller allt för mycket på service. Du bör dock vara medveten om att billiga biljetter är förenat med vissa restriktioner. Exitours hjälper dig i valet av lågprisbolag världen över.